Om oss

Vi ville presentera oss lite grann. Den här sidan är av och för kattfanatiker. Vi älskar katter. De är otroligt vackra djur och vi vill sprida vår kärlek för detta djur till er. Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom kontaktfältet så återkommer vi så snabbt vi kan!

Den här sidan är gjord av mig, Charlotte, och min fru Lisbet. Jag skaffade inte min första katt förrän jag var över trettio men tack och lov att jag gjorde det! Jag blev genast kär i min ”lilla” maine coon, Steffo, och om jag inte skaffat en katt hade jag aldrig träffat Lisbet. Det var nämligen hon som sålde Steffo till mig!

Lisbet har fött upp birma, ragdoll och maine coon-katter i flera år och sitter på otroligt mycket kunskap när det gäller katter i allmänhet. Hon studerade ett tag till veterinär men bestämde att hon hellre födde upp djuren och fick se dem glada än endast när de hade ont.

Vi kommer att uppdatera sidan så mycket vi hinner och försöka berätta om allt vi lärt hos genom åren och alla tips och trix vi kan ge!

Hälsningar

/Lotta & Bettan (och Steffo)